Sig tak med
eksklusiv champagne

Vis din professionelle taknemlighed med unik champagne, der gør indtryk i mund og sind. Om det er til dine medarbejdere eller forretningsforbindelser, er vores egenimporterede, særlige champagne den perfekte firmagave.

Det behøver heller ikke være dyrt. For vidste du, at du kan få champagne fra blot kr. 160,- ex. moms leveret, hvis du køber dine firmajulegaver hos os?

Fra 160,- ex. moms.

Leveret til jer

Smag over brand

Ægte fortællinger

Gør et indtryk, der
slår forventningerne

Forventningerne til firmagaver er steget. Folk dedikerer deres dyrebare tid til virksomheder og forventer, at den bliver værdsat. 

Hvis ikke, smutter de et andet sted hen. 

En sjælden champagne fra Champagnekælderen, med en autentisk historie bag sig, er en måde at give en unik gave, der viser omhu og betænksomhed. 

En firmagave værd at fortælle om

Eksklusiv import

Vores champagner er udvalgte fra små, uafhængige producenter under personlige besøg i Champagne-distriktet i Frankrig. Vi har eneretten på import, så du får noget, ingen andre kan tilbyde.

Ægte fortællinger

Bag hver flaske, du finder hos os, gemmer sig en autentisk historie fra de lokale producenter, som vi har importeret dem fra. Den får du med i købet i form af en forklarende video.

Smag over brand

Vores champagne er i mange tilfælde ukendt for de fleste, og vi har netop bragt dem til Danmark for deres forrygende smag. Derfor betaler du altid for flaskens indhold – ikke etiketten.

Særlige flasker

De fleste af de flasker, vi tager med hjem, kommer normalt aldrig til Danmark. For dig betyder det, at du kan overraske med en glædelig oplevelse, der vil være ny for de fleste.

Hvad
andre siger

“​​Jeg vidste ikke, champagne kunne smage så godt. Jeg er åbenbart vild med champagne”

“​​God champagne til en god pris. Dejligt at opleve nye spændende flasker.”

“Vil du smage champagner, som IKKE er i detail, er du landet det rette sted.”

Sådan fungerer det

1. Tag en snak med os

Er du klar til at tage en snak om dine ønsker? Udfyld formularen, så ringer vi dig til for at tage en snak.

2. Vi sammensætter din ordre

Sammen finder vi de helt rigtige champagner, samt hvilken mængde, der er tale om.

3. Glæd dit netværk med særlig champagne

Nyd glæden fra medarbejdere og forretningsrelationer, når de modtager en unik firmagave, de vil elske at hive frem til middagsselskabet.