Levering 1-3 hverdage
E-mærket og sikker webshop
Fri fragt ved køb over 2.500 DKK
Fri fragt ved køb over 2.500 DKK

Om os

Champagnekælderen er etableret for at vise danskerne, hvor godt champagne kan smage – og den kæmpemæssige diversitet, som champagne indeholder. Vi gør det på en meget uformel måde, da vi vil tage champagnen ned fra den pedestal, som den i lang tid har været sat op på.

Champagne er ikke kun til fest eller nytår, hvor vi skal klæde os fint på. Det kan drikkes når som helst og hvor som helst – selv i joggingtøj.

Kom forbi vores hyggelige champagnebar, Champagnekælderen, på Nørre Søgade 21 eller besøg vores champagnebodega i Lille Strandstræde 10. Vi afholder et hav af champagnearrangementer – alt fra champagnemiddage til smagninger – og vi vil så gerne have dig med.

Læs mere herunder.

Kom med os på en rejse til
Champagne, som aldrig ender

Hos Champagnekaelderen.dk får du adgang til en skattekiste af fantastiske champagner, som normalt aldrig når til Danmark. De fleste danskere har kun stiftet bekendtskab med de mest kendte champagnemærker, og alt for ofte betaler man, efter vores mening, mere for brandet end for flaskens indhold.

Vi vil derfor gerne invitere vores kunder med på en rejse til Champagne. En rejse, der aldrig stopper. Derfor fornyer vi også løbende vores sortiment. Vi rejser til Champagne flere gange om året i vores jagt på nye smagsoplevelser. Hver gang begejstres vi over nye champagnehuse, og får lyst til at præsentere deres champagner for jer.

Det sker også, at vi falder over en producent, der ligger inde med nogle ældre champagner, som vi synes, kunne være sjovt, hvis I smagte. Andre gange falder vi over en helt ung producent, der har overtaget familiens champagnehus, og nu har sat sit eget præg på husets sortiment. Oplevelserne er uendelige, og dem vil vi så gerne dele med jer.

Et unikt og nøje udvalgt
champagnesortiment

Vi har selvfølgelig en række rigtig stærke producenter, som vi aldrig skifter ud. Champagneproducenter, vi har kendt i mange år, og som er kernen i vores forretning. Dem holder vi fast i!

Andre siger vi farvel til efter en tid. Ikke fordi de ikke laver dejlig champagne, men udelukkende for at gøre plads til nye producenter, som vi mener, vores kunder også skal have muligheden for at opleve.

Meget mere end en champagne-webshop