Levering 1-3 hverdage
E-mærket og sikker webshop
Fri fragt ved køb over 2.500 DKK
Fri fragt ved køb over 2.500 DKK

Om os

Hej – og velkommen til!

Vi hedder Kasper og Mikkel, og vi står bag Champagnekælderen, Champagneklubben og Nyhavns Champagnebodega, og her er lidt om os.

Vi er to ekstremt champagneglade gutter. Vores mål er ganske simpelt, lidt naivt måske, men dog stadig simpelt; vi vil have alle mennesker til at drikke og blive klogere på champagne, og ikke til- eller fravælge det bare, fordi det hedder champagne. Bliver det mål nået i morgen? Måske ikke, men vi prøver, så godt vi kan – en god flaske ad gangen.

Hej, jeg hedder Kasper. Jeg har interesseret mig for Champagne siden, jeg var 18 år. Jeg drikker hverken rød- eller hvidvin, hvis jeg kan undgå det – og smager det nærmest kun, når jeg sidder med mine meget Bordeaux- og Bourgogneglade venner. Jeg elsker champagne, og er helt vild med alle de mange forskellige strukturfacetter, som er så vigtige for netop champagne.

Jeg elsker ærlig champagne, men har det til gengæld ret svært med champagne, som prøver at være noget, den ikke er. Generelt har jeg dog en stor svaghed for stram, mineralsk champagne, hvor den malolaktiske gæring er blevet blokeret – gerne fra Le Mesnil-sur-Oger.

Her sidder jeg med fadnørden Maxime Ullens og bliver undervist.

Hej, jeg hedder Mikkel. Jeg er lidt mere normal end Kasper, i flere henseender, og drikker både rød- og hvidvin. Generelt er jeg en stor vinnørd med champagne som min helt store ting. Det betyder derfor også, at jeg er ham, der smager og godkender de Coteaux Champenois, vi har, da Kasper absolut intet fornuftigt har at sige der.

Jeg elsker den store vinoplevelse, man kan få med gode kvalitetschampagner – og er meget glad for, hvad de nye unge producenter har gang i. Jeg har en stor forkærlighed for champagne med fad, og gerne rigtig meget af det!

Vores helt store flex er, at vi begge er blevet slået til riddere af champagneordnen, Ordre des Coteaux de Champagne for vores indsats for at sprede interessen for champagne – eller Kasper var lidt usikker på, hvorfor han fik den, men han turde ikke spørge, da han var bange for, de ville tage medaljen fra ham igen.

Det hele begyndte egentlig bare som en lille hobbyvirksomhed, hvor vi selv drog ned og hentede champagnen i en trailer, men da vi fandt ud af, at der var transportfirmaer, der rent faktisk levede af at gøre det (sindssygt ikke?!), og vi samtidig begyndte at sælge mere og mere, så så vi det som en mulighed for at undgå at få siddesår ned gennem den tyske autobahn.

Det betyder dog ikke, vi ikke er i Champagne mere. Vi er der typisk 4-8 gange om året, hvor vi besøger vores egne producenter og jagter nye ukendte men fantastiske producenter – nu springer vi bare autobahnen over.

Vi elsker at udforske og blive klogere på Champagne – og der er altid ting, vi kan dykke ned. Der findes så mange gamle producenter, som er uhyggeligt gode til at gemme sig, nye producenter dukker op, sønner og døtre der tager over fra deres forældre og implementerer deres egne idéer, når de nogenlunde har fået grønt lys fra mor og far.

Brønden er utømmelig, og derfor kan vi simpelthen ikke få nok af Champagne – og derfor bliver vi også ved med at få nye producenter ind i stalden, ikke fordi vi mangler nye producenter, langt fra faktisk, men bare fordi vi simpelthen ikke kan lade være. Der findes så mange søde og fantastisk dygtige producenter, som vi tror på, kan bidrage til vores mål.

Vi tror nemlig, vi kan nå vores mål ved at vise nogle af Champagnes dygtigste producenter, som alle har forskellige udtryk, karakter og metoder, og præsentere dem på en uformel måde. Vi hverken ønsker at du til- eller fravælger champagne bare, fordi det hedder champagne. Der findes virkelig mange gode champagner, men der findes virkelig også mange sløje – og derfor håber vi at gøre dig lidt klogere, så du finder ud af, at champagne ikke bare er champagne, og champagne ikke nødvendigvis smager godt bare, fordi det hedder champagne.

Her står vi med rockstjernerne Alice Paillard og Delphine Cazals – og er to små fangirls.

Vi vil rigtig gerne tage champagne ned på jorden igen, og vise det på en måde, som vi synes flugter med hvad, vi synes er det rigtige Champagne. Når man kører rundt i Champagne, så ser man, at det er meget langt væk fra store slotte og en masse fancyness. 90% af druerne i Champagne kommer fra growers, altså landmænd, dvs. basen for stort set alt champagne produceret er startet hos en lille landmand med et par hektar marker – og derfor mener vi, champagne skal tages lidt ned fra den høje pedestal, som det har været sat op på i lang tid.

Da vi synes Champagne ubestridt er verdens bedste vinområde, så tror vi på, lidt naivt måske, at hvis vi bare kan få lov at vise dig den fantastiske forskellighed, som champagner kan besidde i alle prisniveauer, så kan det ikke andet end at skabe en glød af interesse.

Vi er komplet ligeglade med hvor mange likes vores producenter har, ja vi har producenter, som ikke en gang har en hjemmeside, og absolut ingen intentioner har om at få det. Vores job er at sørge for du ikke køber hypen og historien, der bliver fortalt eller det dyrt købte brand, men rent faktisk køber vinen – for det er den, der er det absolut vigtigste, og den der gør din champagne speciel – og forhåbentlig også det der vil fange og bibeholde din interesse.

Vi glæder os til at få dig med på vores rejse, og takker samtidig med alt, vi har for den hidtidige støtte – det betyder alverden!

Her har vi fået taget billede til vores første boyband album.

Meget mere end en webshop