Levering 1-3 hverdage
E-mærket og sikker webshop
Fri fragt ved køb over 2.500 DKK
Fri fragt ved køb over 2.500 DKK

Benoit Lahaye

Vallée de la Marne

Biodynamisk champagne i verdensklasse!
Bouzy er Pinot Noir-land. Derfor er det også naturligt, at størstedelen af Lahaye’s 4,5 hektar er dækket af Pinot Noir. Ca. 90% er Pinot Noir, og vinene besidder i særdeleshed en vanvittig flot elegance, et tydeligt terroirpræg og sat sammen med Benoît’s evner, er det bestemt noget, som man godt kan drikke.

Ingen produkter fundet

Benoît arbejder 100% biodynamisk…

Benoît arbejder 100% biodynamisk, hvilket han har været siden 2010. Han overtog domænet i 1993, og allerede året efter stoppede han fuldstændigt med at sprøjte med ukrudtsbekæmpelse. 3 år efter begyndte han at arbejde efter inspiration fra bl.a. Patrick Meyer i Alsace, og i 2007 blev han certificeret økologisk. Benoît har dedikeret sin opmærksomhed til terroiret i Bouzy og på forskellene mellem de forskellige parceller og de forskellige dele af byen.

Hvis du ikke kender…

Hvis du ikke kender Benoit Lahaye endnu, så er det virkelig på tide! Det ikke for sjov, at han anses for en af top-producenterne i Montagne de Reims.

Søger du nogle af hans årgangschampagner og andre flasker i meget begrænset ophav, så er de tilgængelige for medlemmer, når de logger ind.

Fun fact:
Ejer af måske verdens største hest!