Levering 1-3 hverdage
E-mærket og sikker webshop
Fri fragt ved køb over 2.500 DKK
Fri fragt ved køb over 2.500 DKK

Bouquin Dupont

Côte des Blancs

Lille familieejet og traditionel producent, der laver kæmpestor og elegant Blanc de Blancs champagne!

Vingården Bouquin Dupont blev grundlagt Paul Emile Dupont, som i 1929 købte nogle få plots i Avize. Gården ligger stadig i fantastiske Avize i hjertet af Chardonnay-landet Côte des Blanc. I dag står Dominique Bouquin Dupont ved roret.

Paul Emilie Dupont begyndte…

Paul Emilie Dupont begyndte at vinificere sine druer i 1934. Hans datter og hendes mand Michel Bouquin overtog familieforetagendet og udvidede gården med plots i Cramant. og i 1986 købte Dominique Bouquin Dupont nogle få plots i Le Mesnil sur Oger.

Huset råder derfor i dag over bare 1,6 hektar marker i Grand Cru byerne Avize, Cramant og Le Mesnil sur Oger. Til deres rosé champagne får de Pinot Noir rødvin fra Aÿ.

De gærer både i ståltanke og…

De gærer både i ståltanke og på egefade, og den malolaktiske omdannelse bliver realiseret. Med sin årlige produktion på kun 13.000 flasker så har vi at gøre med en lille producent, som til gengæld producerer ren klasse, der smager virkelig godt! Her får du meget elegante og cremede champagner med masser af finesse, mineralitet, en dejlig syre og gode autolytiske noter. Det er et bekendtskab, man skal prøve, hvis man er glad for Blanc de Blancs.  

Lær mere om Bouquin Dupont

@champagne_bouquin_dupont

Her finder du Bouquin Dupont