Levering 1-3 hverdage
E-mærket og sikker webshop
Fri fragt ved køb over 2.500 DKK
Fri fragt ved køb over 2.500 DKK

JP Seconde

Montagne de Reims

Grand Cru juice fra Mailly!

JP Seconde ligger i Grand Cru landsbyen Mailly på den nordlige flanke af Montage de Reims. Huset blev etableret i 1975, og deres motto er, at ’en god vin starter med en god drue’.

Huset råder over flere forskellige plots fra Sillery til Verzenay via Mailly, fra Montagne de Reims til Marne-dalen. De har både unge og gamle vinstokke og varierende jordbund.

Vingården har en forkærlighed…

Vingården har en forkærlighed for Pinot Noir, og deres champagner er bløde, runde og har masser af fylde. Prøv deres Prestige cuvee, der består af 75 % Pinot Noir og 25 % Chardonnay (fra gamle vinstokke), og som har lagret 3-4 år på bærmen. Eller prøv deres Blanc de Noirs på 100 % Pinot Noir – en champagne med masser af fylde. Har man har hang til fyldige og intense champagner, så er Blanc de Noirs bestemt en kategori, som man bør unde sig selv at udforske, og champagnerne fra JP Seconde er et rigtig godt sted at starte.

Blanc de Noirs champagne er, som navnet antyder, en “hvid” champagne lavet på mørke druer og betyder direkte oversat ‘hvid af sorte”. Champagner, der befinder sig i denne kategori, er lavet udelukkende på Pinot Noir og/eller Meunier.

Her finder du JP Seconde