Levering 1-3 hverdage
E-mærket og sikker webshop
Fri fragt ved køb over 2.500 DKK
Fri fragt ved køb over 2.500 DKK

Lafalise-Froissart

Montagne de Reims

I en af vores yndlingsbyer for Pinot Noir, nemlig Verzenay, i hjertet af Montagne de Reims, passer Paul og Caroline ekstremt godt på deres jord. De laver typisk Grower champagne, hvor terroir betyder nærmest alt! De råder over 5 hektar i Grand Cry-byerne Verzenay og Verzy.

Ingen produkter fundet

Paul Froissart er 6. generation på vingården…

og han har – ligesom mange andre producenter, der er en del af den nye generation – valgt at bevæge sig væk fra produktionen af traditionel champagne. Lafalise-Froissarts måde at lave champagne på indebærer især en stor respekt for naturen i vinmarkerne, hvor biodiversitet er i højsædet. Hver mark er for Paul helt unik, og derfor kræver de enkelte marker også hver deres behandling.

Hver mark er unik…

Det kommer til udtryk i deres vine, som er enkeltmarkschampagner med lav eller ingen dosage, og som får lov til at lagre længe. Paul og Caroline tror nemlig på, at deres terroir på den måde træder frem på bedst mulig vis, og at kvaliteten af deres vin er allerhøjest, når de enkelte marker får lov til udtrykke sig i deres egen selvstændige vin. Og dét er vi enige med dem i – det er vanvittig lækker og elegant champagne, som består den vigtigste test: Har man lyst til et glas mere? Svaret er ja!

Lær mere om Lafalise-Froissart

@champagne_lafalise_froissart

Her finder du Lafalise-Froissart