Levering 1-3 hverdage
E-mærket og sikker webshop
Fri fragt ved køb over 2.500 DKK
Fri fragt ved køb over 2.500 DKK

Famille Delouvin

Vallée de la Marne

Denne vingård ligger syd-vest for Reims i hjertet af Marne-dalen, hvor Meunier-druen regerer. Famille Delouvin tager Meunier ekstremt seriøst og brænder for denne drue, så her kan du virkelig opleve, hvad Meunier kan.

Gården råder over 7,25 hektar, og de er ikke kun beplantet med Meunier. Faktisk har gården også marker med Chardonnay, Pinot Noir, Pinot Gris, Pinot Blanc and Petit Meslier.

Se vores besøg hos Famille Delouvin

Hver mark er unik…

Hver mark er unik, og de skal derfor behandles forskelligt alt efter jordtype og drue. Delouvins arbejde i marken er dog præget af nogle fælles principper om at passe godt på jorden: Græsset vokser spontant mellem vinstokkene, og der bruges hverken kemiske insektmidler eller kemisk gødning. På denne måde får biodiversiteten de bedste betingelser i vinmarkerne, og derfor kan terroiret træde bedre frem i Delouvins Meunier-dominerede champagner.

Huset har en stor beholdning af Meunier-reservevin, så deres non vintage-champagner altid får en fantastisk dybde, modenhed og kompleksitet.

Her får du champagner med en perfekt balance mellem syre og sødme pga. Meunier-druens frugtighed og det relativt lave sukkerindhold.

Månedens klubchampagne

I december 2023 var Famille Delouvin, Semper Fidelis månedens champagne i vores Champagneklub. Hør, hvad vores hus-sommelierer Emilie og Casper havde at sige.

Lær mere om Famille Delouvin

Her finder du Famille Delouvin