Levering 1-3 hverdage
E-mærket og sikker webshop
Fri fragt ved køb over 2.500 DKK
Fri fragt ved køb over 2.500 DKK

Gaspard Brochet

Montagne de Reims

Det er svært at fatte sig i korthed, når der skal sættes ord på Gaspard Brochet. Han startede sit eget brand i Champagne i 2017, overtog fuldt ud familieforetagendets 3 hektar i 2019, og hans champagner har taget os med storm. Her får du dybe og ekstremt personlige vine, hvor respekt for traditioner og nytænkning mødes i perfekt balance.

Viser 1 ud af 1 champagner

Brochet fokuserer på årgange…

Brochet fokuserer på årgange, enkelte marker og terroirs for at skabe personlige og unikke champagner. Druerne plukkes, når de er meget modne, hvorfor der tilsættes lav eller ingen dosage. Basevinen gærer på egefade i ca. 10 måneder.

Huset, som har vinmarker i de tre byer Ecueil, Sacy, Villiers aux Noeuds, passer på deres jord, og nogle af parcellerne er HVE og VDC certificerede (High Environmental Value og Sustainable Viticulte i Champagne). Det betyder ingen herbicider, pesticider eller gødning.

Markerne bliver pløjet hen…

Markerne bliver pløjet hen over vinteren, og græsset gror frit mellem vinstokkene. Brochet laver endda sin egen gødning af naturlige materialer for at passe på naturen.

Dybde, kompleksitet, intensitet, saftighed og præcision. Intet mindre kan beskrive Gaspard Brochets champagner. Og nå ja, så er har han arbejdet med grafisk design, så designet på husets etiketter er også en del af fornøjelsen ved flaskerne!

Lær mere om Gaspard Brochet

Her finder du Gaspard Brochet